Ilolla kerromme, että Loukko aloittaa yhteistyön Suvilahdessa toimivan Oranssin kanssa! Ensimmäinen maistiainen tulevaisuuden takuuvarmasti hedelmällisestä ystävyydestä tarjoillaan vegaanisen festaribrunssin muodossa!

Jo kymmenettä kertaa järjestettävä Oranssifest 2017 pidetään tänä vuonna 21.- 26.11.2017. Luvassa on elävää ja kuollutta musiikkia, sirkustelua, saunomista ja paljon muuta! Oranssifest on ikärajaton, päihteetön, esteetön ja syrjinnästä vapaa. Savukonekin on kuulemma rikki!

OHJELMA

Ti 21.11. klo 18-21 Oranssifestin sirkustelut: mahdollisuus treenata erilaisia sirkusvälineitä ja illan hämärtyessä pääsee katsomaan ja kokeilemaan tulenpyöritystä.

Ke 22.11. klo 18-22, liput 2€. Avantgarde Obscura esittää: Varropas, Destroyer2048, Suvadeep Das, Errortic Dancer, Joulupukki– ja Purkka-performanssit.

To 23.11. klo 17-19.30 Sirkus Magentan avoin nonstop-työpaja! Kaiken ikäisille sopivassa työpajassa kokeillaan eri sirkusvälineitä ja temppuillaan yhdessä.

Pe 24.11. klo 18-23, liput 6€. Oranssin lauteille nousee kovalla asenteella ja volyymillä varustettuja Suomen rajuimpia yhtyeitä: Häpeä, Instant, Centipede, Romutus, Bundolo ja Tunkio. Onko nämä nyt sitten punkkia vai hidasta heviä vai ihan vaan melua?

La 25.11. klo 12-16. Lauantain voi aloittaa ihanasti pesemällä edellisillan hiet pois Oranssia vastapäätä olevassa saunassa. Saunatilat henkivät tiukkaa neuvostohenkeä ja Stalker -elokuvan sielunmaisemaa. Taustalla soi mitä luultavimmin Topi Sorsakoski ja ihmiset juovat hiljaa omissa pöydissään virvokkeita. Tule omana itsenäsi, kyseessä on sekasauna. Saat käyttää vaikka uimapukua, jos ei ihan sellanen full hd -alastomuus nappaa.

La 25.11. Klo 18-23, liput 6€. Vaivutaan jo pikkuhiljaa lumisen talven pehmeään syleilyyn helein, suloisin, sympaattisin sekä lämpimin tunnelmin. Kuppi kuumaa kouraan ja mukava asento valmiiksi kun lavalle nousee Suomen mukavimpia yhtyeitä, tosin anteeksiantamaton ote on näilläkin esiintyjillä: Hän, Too Slow, Tuntematon Tie, Follow the Sea (SWE), Mustat Kalsarit ja Jukka Nissinen.

Su 26.11. klo 14-18 Alakulttuurikeskus Loukon työryhmän järjestämä vegaaninen festaribrunssi, jossa pyritään käyttämään mahdollisuuksien mukaan hävikkituotteita.

Lisäinfoa brunssin tarjonnasta sekä ohjeet pöytävaraukseen kerrotaan mahdollisimman pian. Kannattaa kuitenkin laittaa jo päivä kalenteriin, sillä kaiken muun hyvän lisäksi porukastamme löytyy uskomattoman hyviä vegaanikokkeja!

ORANSSIFEST2017

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s